Algemene voorwaarden

 

 

Frej.be – Kanunnik Andrieslaan 3 B1 – 9990 Maldegem – België 
BTW : BE0809967717

Alle weergegeven prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
    
    

Betalen
Wij accepteren volgende betaalmogelijkheden:
Visa, MasterCard, Bancontact en overschrijving.
Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan ons gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren.
    
    

Verzenden
Wij leveren in België en Nederland.
     
BPost verzorgt de pakketzendingen. Wij sturen U steeds een traceerlink zodat U uw zending stap voor stap kunt volgen.
     

Frej.be kan echter niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post. Indien U een verzekerde zending wenst kunt U dit steeds aanvragen via info@frej.be
Wij doen er steeds alles aan om uw zending perfect te verpakken voor transport.
    
    
    

Afzien van aankoop via webwinkel

Items gekocht bij Frej kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel.

Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.
Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier in te vullen die je hier kunt vinden. Je
kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: info@frej.be. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 5 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de
retourzending zijn voor je eigen rekening en bedragen maximaal € 6,95 via Bpost.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Belangrijk:

  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet worden teruggenomen.
  • Verzendkosten voor retourzendingen zijn ten laste van de klant.
  • Na controle van het artikel betalen wij u de volledige aankoopsom (incl. verzendkosten indien de bestelling volledig wordt teruggestuurd) terug.

 

    
    

Klachten & Opmerkingen
Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s.
Indien er zich typfouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.
Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.
Twijfelt U bij een bepaald artikel? Geef ons een seintje en we proberen U zo goed mogelijk te helpen.
Prijzen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangepast.
Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.
    
    

Garantie
Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.
Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen via het contactformulier of via info@frej.be.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het  gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het artikel, het niet kunnen voorleggen van een geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het vermelde garantiestelsel.

 

Uw privacy
Uw gegevens zijn persoonlijk, en dat respecteren we.
Gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Frej.be mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar eigen producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen naar info@frej.be.
    
    

Eigendomsrecht
Geen enkel gegeven of foto’s van onze website www.frej.be mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.